Green light=Bitch?!?! u tell me....


Lets talk about being a bitch.

Folk verkar ha fått för sig att ordet bitch endast är något negativt. Är man för snäll verkar folk tycka att man e svag, är man rak, framåt, ser inga röda stop och gör sin grej blir man kallad bitch.

Nu menar jag inte att man kan göra vara som helt och sen tycka att en bitch e nånting bra! Men att vara en bitch behöver väl inte va nått dåligt el?

Vad tycker ni?



Swipe, cash & live

Follow my blog with bloglovin´
Alla människor har ett behov av att leva bra, bekvämt och skulle kunna gå långt eller offra en del för att leva en viss livs stil, Am i right or Am I right?!?!

Jag ska absolut inte ljuga, jag har moral och principer som jag lever efter men jag skulle kunna gå långt för pengar. Jag är en pengar hungrig person and money makes me happy:) Säger bara sanningen! Jag skulle kunna vara tillsammans med en kille bara för att han har det gott ställt.

Nu e det så att jag har en vän hemma i sverige som lever loppan på sin killes pengar. Killen tror att min vän älskar honom och att det är dem 2 no matter what, vilket det tyvärr inte är. Don't get me wrong, min vän jobbar heltid som alla andra men skulle egntligen inte behöva göra det, för att hans "kille" har gett honom en kopia på hans american express kort till hans konto utan någon spending limit.

Vad tycker ni, skulle ni kunna låtsas vara tillsammans med någon som ger er allt i värden pengar kan skaffa?



Flashing lights, stop, picture

Follow my blog with bloglovin´


Vart ska jag börja nånstans?!?!?!?


Igår kväll var en väldigt lyckad kväll, blev 2 bar hop o sen taxi till klubben:) Champagne, mingel och stötte på lite folk ja inte har sett på ett tag vilket var skoj:) För nån GOD KNOWS WHAT anledning får Nouba för sig att dricka Long island, I do not mess med sprit på det sättet:P ni kan ju tänka er att hon blev lagom full:) hihi det slutade med hon rullade ner för trappan i klubben, lite skandal men ska inte nämna mer:P

Men det var en bra kväll, härlig stämning i luften med gott sällskap. Som vanligt blev jag och Nouba stoppade av folk hela tiden för att de ville fota sig med oss el fota oss, people seem to like us el vårt utseende, viket som, så klagar jag inte:)

Nu vill Klubb ägen bjuda ut Nouba på Lunch/Middag el nått sånt, men hon vill inte för att hon har sin kära kille, men den "goda" vännen jag e försöker jag sälja henne:P Man kan aldrig ha för lite connections inom party scenens sociala kretsar:)

Nä nu ska jag äta halva min avokado o andra halvan ska smetas på ansikete som en mask :)

Ciao bellas

Mat sitter alltid fint efter alkohol




Helt slut efter nattens gång



Time to shine and show that I'm a HBIC

Follow my blog with bloglovin´

Just nu e kl 9 på kvällen hos mig och jag sitter framför datan med min ansiktsmask och ett kallt glas vitt till:)
Idag var det Pride men det missade jag för att jag var ute på andra ärenden, trodde jag skulle hinna tibax i tid men så blev det inte!

Kom nyss hem och förbereder mig för utgång:) Keri Hilson spelas i bak grunden men låten u turning me on, blir alltid lika sugen på att dansa när jag hör den:)

Hmm
va ska man ha på sig för skoj, vilka skor, jeans och över del för kvällen?!?!?? Jag menar det e Pride trots allt idag så det e säker sjukt mkt människor ute och det e inte ofta jag går ut o festar på bögställen nu förtiden, this brown chocolate needs to shine tonight:) hihi.  Äsch jag hittar nått i garderoben:) Nu måste jag duscha och shave man vet aldrig vart natten slutar om jag får som jag vill:)
 Here I come champagne:)

Min outfit under dagens gång



Pride börjar.....

Follow my blog with bloglovin´
Precis klivit upp ur sängen o det e SOL SOL SOL som bara skiner vilket gör mig glad:)
 Kl e nu 11 på morgonen hos mig och ska strax iväg för att träffa mina släktingar för lite lunch o massa annat skit:P

Sen e dt tibax hem o fixa sig för att PRIDE börjar å det innebär dricka o massa skoj:) Min lilla syster har varit en show stoper sen hon kom hit till usa, alla ger henne komplimanger varje dag o och vi blev erbjudna att komma till Gene Juarez salons & Spa för att det typ dög för hennes hår, så vi får se om vi hittar tiden att gå dit.

Skriver mer sen måste gå nu, va sen igår med 3 timmar lovade att träffa mina släktingar i tid idag:D

hehe jag o en kär skyltdocka till mig i macy's lol:P



Enjoy :)

Follow my blog with bloglovin´

Den här låten e så SJUKT bra! Blir alltid lika glad när jag sitter och lyssnar på den med ett kallt glas vitt till:) Dessutom får den mig att tänka på lite dirrty things vilket jag har saknat, har inte haft nått sånt skoj på ett bra tag!

Min kropp börjar klia lite efter sensuell attention! Varma  läppar som kysser en vid nacken, nån som klämmer om en medan man drar sina fingrara upp och ner längs deras ryggrad:) lets stop now!:P

Artisten heter Jeremiah och låten heter Birthday sex, så ni kan ju imagine va den handlar om :)





Sitter och väntar på att denna film ska komma till biografen:) Ja dööööööööööööör varje gång ja ser trailen:) Den verkar vara så ROLIG:)

Trailen börjar efter 1 minut 3 sekunder


 

Dansa, skoj el träning ?!?!?

Follow my blog with bloglovin´
Den som kom på denna lek måste antingen varit hög, fet el bara gillat att träna. Gick till ett ställe som heter gameworks, finns en massa arcade games och jag fastnade för en speciell där man dansar.

Ni vet leken där musiken sätts igång o det kommer en massa pilar så ska man börja trampa enligt pilarna, LET ME TELL U det där va CARDIO träning beyond HELL och det slutade med att jag förlorade mot min syrra. Men skoj var det och ingen träning behöver jag på ett bra JÄVLA tag:P

Jag o syrran tävlandes :)



Ute i solen med kära syrran :)



Syrran håller min Chocolate mint shake så gooooooood:)



Lunch

Follow my blog with bloglovin´
Det e härliga 20 grader skinande sol och ska iväg på lunch med släktingar nu :)

ha en bra fredag kväll där hemma:)



Transformers 2

Follow my blog with bloglovin´
Som vanligt var ja lite lagom förvirrad och hade fått för mig att filmen började 8:15 pm, så när vi kom fram till biografen vid 7:55 tänkte jag att vi har gott om tid och ingen stress. NEEEEEEEEEEJ! så var det inte alls.

Lilla tafatta moi hade kollat fel och filmen började 7:45, OPS säger jag som hade syrran o kusinen skrikandes på mig haha:P Kanske för att jag tog dem till fel biograf  först hahah, o sen hade fel om tiden till den andra:P. Då tänker man, så sena var vi ju inte, men här i USA så e platserna inte numrerade, vilket innebär kommer man sent får man SKIT platser.

Men så kan det gå ibland:) 
Det va en rätt bra film, lite väl lång för mig och den liknade ettan lite väl mkt tycker jag eller så inbillar jag mig bara det som massa andra saker jag gör ibland:P Men den va bra, och Shia Labeouf och Megan Fox va lika heta som vanigt:)

Våra bio biljetter :)



moi



Min Bank



UTMANING

Follow my blog with bloglovin´
Har blivit utmanad av Hannele - http://hanneler.blogg.se

Skriv upp 5 saker som du är beroende av och vidarebefodra utmaningen till 5 andra bloggar.


  1. Cerat 
  2. min laptop
  3. Mat / VATTEN / Champange el gott vin
  4. Vänner i guess:P
  5. Channing tatum
Moi utmanar


mer shopping..

Follow my blog with bloglovin´
Nu e det dag 6 och jag lever fortfarande med dessa barn, vilket e härligt men jag saknar vissa grejer som att gå o träffa min kk eller ut o festa men det e lugnt, barnen åker hem nästa vecka:P detta har varit bra detox än så länge:P

Blev sovmorgon idag, vaknade först vid 10 tiden för att min farsa ringde och väckte mig, men ja va så borta att jag typ bara sa hej o sen la jag på hehe, vaknade sen vid typ 12 på dagen efter att suttit uppe hela natten typ:P Lite farligt det här med lov, man vänder på dygnet helt o hållet fan. Åt frukost lite sanbbt och fixade mig för en runda till en galleria där dem skulle kunna shoppa mer saker som dem vill ha med sig till Sverige. Det tog oss 7 timmar att ta oss igenom hela skiten, och med mitt tålamod så var det inte så skoj till o från azzå.
Men jag försökte lägga på en god min för deras skull! Believe me, jag krystade till mitt leende till max vissa stunder! Tog syrran o kusinen till en stor galleri och enligt dem var den skiten stor typ, men jag har för mig att vi har sånna i Sverige oxå. Vi irrade runt som 3 förvirrade pingviner från en butik till en annan, allt från Forever 21, Nordstrom, Footlocker osv och någa tusenlappar fattigare ligger man hemma i framför tv:n:P
Ska värma mitt te o dricka det ur mitt martini glas med lite snacks till:) Imogon e dte åter igen shopping osm gäller! Personligen gillar jag inte att shoppa mkt men när man har besök så e det deras needs som går först i guess:) 

fottar mig själv samtidigt som jag går:P



Inne i Forever 21 omklädningsrum



Inne i gallerian



3 månaders regel....

Follow my blog with bloglovin´
Så jag hade ett väldigt intressant samtal med en människa om sex när man dejtar folk och hur länge man brukar vänta. Jag ska inte LJUGA I ain't no saint azzå, det har hänt att jag har haft sex på första dejten o vart lite "billig" utav mig om man ska kalla det så, och så har det hänt att dem har fått vänta beroende på vad jag e ute efter:P
Men väntan blir aldrig för lång haha:P

Men denna person berättade för mig att han låter dem vänta i 3 månader. What the hella lixom, 3 månader e fan o ta i, eller vad tycker ni?

Hur länge tycker ni man ska vänta innan man delar mig sig av "the good stuff"som man brukar kalla det. 

Vänta?!?!?



Eller give the green light and enjoy :)



Vilken dag.....

Follow my blog with bloglovin´
Idag har vart en LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNG dag, vet inte vart ja ska börja el sluta got damnit!

Blir en bättre uppdatering senare ska titta på film nu som Noubas pv har hyrt.

Amy Winehouse, SÅÅÅÅÅ bra musik, men med en tragisk livstil.


 

Cheesecake Factory

Follow my blog with bloglovin´
Kl e strax efter 11 på kvällen och min dag måndag börjar luta sig mot sitt slut medan ni där hemma i Sverige börjar er tisdag nu.
Sitter här med mitt te i mitt martini glas, JAG VET Martini glas och te går inte ihop men man måste LYXA till sin vardag lite.
Idag har jag irrat runt i stan med syrran och kusinen som e på besök vilket vart trevligt:) Dem ser ut som barn i en godisbutik varje gång vi går in i klädbutikerna här. Dem kollar på mig med en sån där blick o säger du fattar inte skillnaden på usa o Sverige, tydligen har ja väl glömt hur vissa saker e där hemma. Vi sprang in i Urban outfiters, Macy's, Levis, American Apparel OCH så mkt mer helt slut nu. Det e sällan jag e beredd att sova så här tidigt men efter en HEL dag ute i stan med 2 stycken som e 14 år e all min energi sugen ur mig, sugen all the way från min benmärg och gud vet vad:p
Under all springandes tvingade jag dem till en lite paus, med andra ord ÄTA!!! vilket jag älskar. Vi gick och åt på Cheesecake Factory och efter en nota på 60 dollar så var vi nöjda och belåtna :)
Måste sova nu för att imorgon e det samma repa igen, SHOPPA SHOPPA SHOPPA och ingen vila:P

Smoooches people

lite bilder från idag

Solen på väg ner efter en lång dag



Inne i restaurangen



Mina söta skor under dagen, samt min kusins hand kom visst med:P



Betalar notan och lämnar dricks, lämnar mer dricks än va som syns:P 




Grilla & pamper myself

Follow my blog with bloglovin´
Idag är verkligenen så där seeeeeeeeeeeeg dag, Har inga planer alls och inte tänkt göra nåra planer heller. Det enda jag har planerat idag är att lägga olivolja i håret, vilket e SKIT bra  o sen grilla lite fisk  och äta salad vilket ska bli gott :) fast måste dock ta mig till butiken, men ORKAR inte. Kan kanske skicka barnen istället, vågar ja göra det hmm?!? nää dem kan inte området och usa e inte riktigt som Sverige heller. Jag får ta mig i kragen o gå bara:P

Mitt fynd från Victoria Secrets




Gå, mat och Victoria Secret

Idag blev det sovmorgon, sov fram till 12 på dagen, va skönt:) Syrran och kusinen gick till gymet på morgonen när jag sov vilket slutade med att dem blev utelåsat i ca 20 minuter haha! Gymmet ligger på sjunde våningen i samma byggnad så dem tog inga nycklar med sig, och dem glömde att min dörr låser sig sj när man stänger den och kan inte öppna den utifrån. Jag sov så djupt hörde inte att dem stod och bankade på dörren, till slut hörde Nouba dem och öppnade dörren.

Efter det fixade vi oss och tog en runda i stan:) Vi gick in i tusen affärer känns det som och nu e jag skit trött!:)  Fast en butik gjorde min dag, VICTORIA SECRETS :) Dem hade värsta rean, man kunde köpa 10 lotions för priset av 40 dollar, kan inte bli bättre bargain lixom:) Lägger upp senare vilka det blev:) Sen blev det Indisk mat och lite fika på Starbucks, fast personligen är jag inte så förtjust i stället men syrran o kusinen har aldrig varit där förr så vi gick dit.
Nu e jag hemma och ska ta det lugnt:) Sitter på soffan men benen på bordet och datan i famnen:P

Vad tycker ni om Victiria Secrets butiken? Finns det nån i Sverige?

Bilder från dagen





Starbucks Chailatte



I'm in HEAVEN:)



Girls Aloud - Sexy No No No

Så heter gruppen och låten. Något gammal nu men lika dans sugen varje gång jag hör den:)


Skön dag

Idag har vart en avslappnad och trevlig dag:) Har vart ute i stan och vandrat och umgåts med syrran och kusinen. visat dem runt lite, shoppat  och ätit. Så det blev inge riktigt midsommar firande för min del, hade tänk grilla lite men grillen va upptagen så var det.
Vädret var skönt men sen så började dte regna lite, vilket var hemskt, hoppas det inte kommer bli sverige väder här borta nu hehe:P
Va en sväng förbi tingshuset och fick dokumenten jag behövde för att bli av med en människa, nu måste jag bara fylla i allt, och det e en JÄVLA massa papper som ska skrivas men det e OK, så länge personen FÖRSVINNER!

Nu ska jag dusch och funderar på om jag ska stanna hemma el gå ut en sväng och lämna syrran o kusinen hemma framför tv:n. Va tycker ni, kan man lämna dem el?

ha en bra lördag där hemma.

Lite bilder från idag



Från 35 våningen, o lagom monligt




HBIC = head bitch in charge


Ett viktigt ord att kunna och ha i sitt ord förråd enligt mig är HBIC = Head bitch In Charge:)

Idag har varit en trevlig dag, Nouba kom och väckte mig vid 8 på morgonen och LET ME TELL U, jag kommer inte ihåg när ja var uppe så tidigt sist!:P Hon stod och lagde frukost vilket var snällt:) Sen blev det lite små städning för att syrran och min kusin skulle komma o jag ville att det skulle se rent o fresh ut:)
Vid 10:30 lämnade vi lägenhten och åkte till flygplatsen och där stod min lilla syster o min kusin, roligt o se dem, har inte sett dem på 6 månader. Fast dem såg lagom trötta ut, vilket jag kan förstår. De har rest i 14 timmar, inte rikg så skönt o att flya så länge! På väg hem stannade vi vid Jack in the box och plockade upp lite snabb mat, sen blev det en liten tur förbi Sears
för att hitta ett tv bord till den nya tv:)

Mina föräldrar hade betalat flygbolaget extra för att någon skulle eskortera dem under hela resan eftersom de endast e 14 år och när jag skulle hämta dem fick jag skriva under en massa papper och visa id kort att jag är den jag är. Mina föräldrar hade gjort det KLART O TYDLIGT att ingen fick hämta barnen utan att visa id kort och att informatonen stämmde med det mina föräldrar dem hade lämnat ut. Även när jag gick fram o kramade dem och syrran sa att jag va hennes bror så vägrade dem, men det va lungt för att ja hade mitt id kort, hur kan jag glöma det efter att mina föräldrar har ringt mig dem senaste dagarna för att påminna mig om det:P
Nu e det torsdag natt hos mig och ska strax sova:) Trevlig midsommar där hemma, får väl hitta på nått skoj här imorgon när det  e fredag:)

Min outfit under dagen



Så här många våningar finns det i min byggnad
Gissa vilken våning som e min?



Seg dag, Sex Shop & Party

Hinner inte skriva så mkt nu men en kort sammanfatting om va som hände igår:)

  • Åkte till tingshustet med min vän för att hämta doument så jag kan bli av med en människa ur mitt LIV!!!
  • Efter det blev det en Sex shop som min vän ville till och jag har varit på några stycken i mitt liv men denna va FREAKY på en helt annan nivå haha:) Har inte sett liknande saker förr lol:P
  • Efter det blev dte STEKA ute i solen och bara äta glass:)
  • Se när man väl kom hem påkvällen var det direkt in i duschen och förbereda sig för en kompis födelsedags fest:) Det va roligt, vi minglade och lärde känna högt uppsatta människor:) En utav var Ägare till energi drickan Rush och han som fyllde år är VD til företag som tillverkar fotbollsmål och massa andra männsikor:)
Min outfit under dagen





En del av min lilla stad




Strul

hmm nått skumt på g med bloggen, mina inlägg el bilder syns inte?!?!? va gör man åt detta!

Sex and the city....

Samantha Jones va mer kan jag säga, hon gör hela serien:) Här är en del klipp med henne: D

Enjoy:D


 

Typiskt moi

Nu e det bara 2 dagar kvar tills min lilla syster kommer och hälsar på, ska bli sååååå skoj:D
Annars har det inte hänt så mkt idag, bara tatt dte lugnt, va o shoppade lite i Urban Outfitters, rolig butik att handla i, man hittar alltid nått skoj där:) Fyndade en härlig v-neck t-shirt till det värma vädret här:D Efter dte köpte jag lite sötsaker och gick ner till vattnet och åt, så mysigt och trevligt, hade dock vart roligare med sällskap:)

När jag kom hem satt jag i telefon med min mamma och moster och begärde lite olika saker från Sverige som dem ska packa ner i syrrans resväska som t.ex. Herrgårds ost ett måste, marabou chocolate, safran och massa mer:)

Azzå jag har märkt att jag har NOLL disciplin när det gäller skolan, har försökt intala mig sj till att plugga hela dagen och nu e kl 3 på natten och jag har inte änns öppnat min bok än, det värsta e att jag har en tenta imorgon i min kurs, hmm får se hur det går!

Här e en liten bild innanför Nordstrom:)


 


Gott folk

Nu börjar min måndag:) Klockan är 12 på dagen, sitter här med tandtråd hängades ur min mun, mobilen på högtalare och snackar med en vän från sverige och vid öppna fönster för det är så VARMT just nu, det är 20 grader sol och vind stilla och värmen kommer bara stiga under dagens gång:)

Idag händer det inte så mkt, ska köpa telefonkort, måste ringa hem till Sverige och fixa lite saker. Måste först ringa Nordea och be om ett nytt visa kort, för att mitt kort har spärrats, lagom STÖRANDE, yes I know! Men som tur har jag 2 kort till, ett från Swedbank och en från Bank of America, så hela världen var det ju inte:P

HAHAH usch en snuskig incident som hände min vän Nouba där hon jobbar:P Hon jobbar i ett hotell, en gäst hade ringt och klagat för att gästerna som hade vart där natten innan hade glömt deras SVARTA DILDO i kylskåpet hahaha usch, HALLÅ vadå pinsamt:P

Nä nu ska jag föna håret, borsta tänderna och börja min dag :)

Ha en bra kväll där hemma gott folk:) Nu ska jag ut i solen:D

Lite mer bilder från lördags festande

Fierce Nouba



Lite random gatu "konst" :P



Naughty söndag

Idag har vädret varit lagom kass. Vi hade endast 17 grader och lite moln, men det e väl ok jämfört va ni har haft där hemma. Bara tatt det lugnt ida och DEGAT till max:)
Senare runt 5 på efter middagen träffade jag Mitch och vi hade en skoj kväll:) vi gick ut till lite olika barer och drack drinkar. Sen gick vi till butiken köpte lite öl och satt vid en park o myste:) Vi gick hem till mig efter parken och efter några drinkar och öl kan ni nog tänka er va som hände, men det var skoj, det enda konstiga var att när han skulle gå kunde vi inte hitta hans boxers:P Har letat som en galning och fortfarande inte hittat dem. Nu ska jag strax sova och han e på väg hem,kl e 1 på natten han har en ca 2 timmars bilfärd framför sig lite lagm drygt. Han måste upp 7 på morgonen för att fixa en massa saker sen ska han flyga till Alaska med jobbet i 10 dagar. Borde egentligen pluggat dock, men man måste ju leva oxå:)

ha en bra dag där hemma :)

Lite bilder från lördagens festande










Sån JÄVLA lat lördag...

Nu e kl snart 11 på kvällen och lördagen e snart slut. Har inte gjort ett SKIT idag, bara en utav dem där lata dagarna som är sköna fast man blir lite väl uttråkad till och från. Har precis kommit ur duschen och provade min nya body wash från YSL and I  LOVE it!:) En hunduk lindad runt min kropp och en annan runt håret sitter jag här med ett glas vitt i ena handen och en pizza i andra fram för datan, kan inte begära efter en bättre kväll just nu:)

Satt och pratade med min syster idag vilket va skoj, har inte prata med henne på några dagar och hon berättade lite om sin skolavslutning och hur hennes betyg såg ut och lite annat om vad som händer hemma i Sverige. Snart e den lilla hamstern här och hälsar på, hoppas hon inte blir allt för uttråkad på flygresan, den e lagom lång och dryg!

Sen har jag faktist inte gjort så mkt mer, har tvättat kläder och sånt som man brukar vara rätt duktig med att skjuta upp på vardagar. Tvätten va så NÖDVÄNDIG satt verkligen i mina sista boxers men nu har jag fler igen:)

Nu ska jag njuta va min kväll ha en bra da där hemma:)

Va så gott:) Champange och "lyx" tacos, va det nu än menas det.




Konstig taxi man...


Kl e nästan 3 fredag natt och jag har precis kommit hem. Det är så varmt just nu, luften är fuktig, varm och ingen vind.  Jag o Nouba var ute o firade en person som fyllde år och det var skoj:) Vi kom fram till stället och det var en sån där HELVETES kö!!! Men som som vanligt fick vi gå förbi alla o direkt in i vip båset:) En av vaketerna leddes oss ditt och så kom en servitris och tog våra beställningar:) Vi drack grey goose kvällen lång och dansade som om det inte fanns någon morgon dag:) Efter många timmars dansandes så bestämde vi att gå hem och hojtade till en taxi.

Hehe nu började det intressanta med kvällen, taxi mannen var från Inden o var lagom konstig, han svor på indiska till andra bilister och var allmänt konstig, det slutade med att jag tog tag i Noubas hand och kollade på henne, en sån där blick där man vet vad båda tänker utan att säga nått:P 
Jag hoppas att födelsedags barnet och hennes vänner var tacksamma att Nouba hjälpte dem att komma in med oss och slippa kön samt komma upp i vip båset. Det var inte enkelt för Nouba att få in 25 person var av hon kände endast 2, att slippe hela den där kön och komma med upp in i vip båset.
They better say Thank you  annars tro mig jag har inga problem att prata med dem. Vi e inte sånna där konflikt rädda personer:P

Nu ska jag äta min pizza och sova ha en bra lördag där hemma i Sverige, för nu slutar min fredag:)

Lägger upp bilder senare från kvällen:)




Dagen har bara börjat....

Godmorgon people, har precis vaknat och det är fredag morgon och SOL kan inte bli bättre:) Igår natt va en skoj kväll och det jag gillar med att dricka champange e att man blir inte bakis dagen efter, el jag blir inte det iallafall:) men vin där emot skadar och strålar genom mitt huve om det blivit för mkt.

Hehehe, jo en man kom fram till mig under kvällens gång och frågade om jag jobbar som en dragqueen på ett ställe och jag svarade, det har jag gjort vilket e helt FEL. Jag trode han frågade mig om jag har varit och dansat i klubben förut, ibland måste man pay attention när folk pratar med en har jag märkt:P

Nu ska jag få i mig frukost och dega lite framför tv:n men JAG MÅSTE hitta min laddare till min mobil, den verkar ha vandrat iväg nånstans.

Lite bilder från igår :)

Moi



Nouba's söta outfit



haha en random string trosa vi såg på marken underkvällen gång, nån hade brottom tror jag:P



Lagom tipsy

Nu e kl 3.30 torsdag natt och jag och Nouba har precis kommit hem från ett ställe som heter The Elite:) E lite lagom påverkad och ska strax sova, måste bara hitta energin att bortsa tänderna och tvätta ansiket, vilket är ett MÅSTE no matter hur påverkad jag e:P
Vi hade en trevlig kväll, vi fick massiv av komplemanger och folk var trevliga mot oss:) När vi kom in visste bartendern vad vi skulle ha, jag fick mitt Champange och Nouba drack vin som vanligt, hon e inte så förtjust i champange.

En kille kom fram till mig under kvällen och sa mitt namn, och jag kollade på honom o frågade hur fan kan du mitt namn, jag menar, jag har aldrig träffat honom förut, men för säkerhetsskull sa jag, du får ursäkat mig men ja kommer inte ihåg dig om vi har träffats förut. Han sa det har vi inte. Han sa att han fick mitt namn av en annan person inne vid baren. Som komplemang sa han att, han skulle gräva genom en massa ytor med sin snopp för att hitta mig, jag menar HALLÅ!!!!!!!!!!!!! va e det för slags komplemang! så säger man inte. Förutom det hade vi en skoj natt. Nu måste jag sova känner hur alkoholen strömmar genom mitt blod:P

Berättar mer imorgon och TRO mig det finns en massa saker som hände idag jag måste bara dela med mig:P

Godnatt där hemma, men jag antar att ni börjar er fredag nu :P

Så här såg jag ut torsdag morgon när Nouba överaskade mig med en JÄVLA kamera!





Hellu

Sov lite väl länge idag, blev väckt av Nouba vid 12.45 idag, den senaste tiden har ja börjat sova längre o längre, vet inte om det är värmen el om jag bara sover allmänt dåligt. Men det är väldigt störande!!!

Ajuste Hoppas du kom fram bra till sverige Sephora, typ 18 timmars flyresa USCH har inte saknat den, men måste sj kanske göra den i sommar om ja ska hem och hälsa på familjen. Men jag är inte säker om ja ska åka, min syrra kommer och hälsar på om 7 dagar så det ska bli skoj:) Hon blir här i 2 veckor och jag har massa skoj planerat:) Hon e 14 år, när hon åker tibax till Sverige kommer min andra syster och hälsaa på, hon e 21 så party blir det :) Så det ska bli skönt med syskonen här, va ett bra tag sen jag såg dem:)

Idag är det inte lika varmt, endats 20 grader och sol men det funkar:) Nu ska jag ut och utforska världen med andra ord dega och sola mera:P

Lite mer bilder från igår:)

MIn söta vän Nouba



hehe rolig T-shirt :)





Purrfect day :)

Idag har vart en avslappnande dag:) kl e snart 11 på kvällen och onsdagen lutar mot sitt slut, medan ni där hemma i sverige påbörjar er torsdag,  äter frukost, degar på jobbet el jäser i skolan:P

Har bara gått runt i solen idag, vi hade 27 grade sol, så jag tog det bara lugnt och vandrade i stan med mina vänner och blev svartare:P Annars har det inte hänt så mkt mera. Jo jag köpte mer Redken schampo:) Mitt favorit märke:D

Ni vet killen jag skrev om i mitt tidigare inlägg som jag blev äcklad av. Han vill att vi ska bli exclusiva och inte träffa andra. Min reaktion var HELL TO THE NO!!!!!, hans ord var, bli min och ja kan ge dig vilka designar kläder du vill, ta dig till härliga restauranger och resa vart jag vill, visst låter det härligt, men e man inte intressead så går dte bara inte! En del av mig önska jag kunde bortse att han äcklar mig och leva loppan ett tag med honom med det går inte. Tro nu inte att det e för att jag har sån STARK moral:P Det e bara för att han stör mig!

Eller vad tycker ni, ska jag bara bita ihop och njuta?


Min lilla outfit för dagen







Soliga Onsdag

Nu är dagen här, Sephora är på väg till flygplatsen och ska åka tibax till Sverige. Lite lagom tråkigt men men hon e tibax snart igen efter några veckor så det är inte så farligt:P

För er som frågade så var hennes outfit köpt från HM, hon köpte den nästan för 3 år sen typ. 

Idag är det 26 grader sol igen och jag skolkade från skolan IGEN, inte bra, i know! Men det är så varmt och skönt så jag ville inte gå till skolan:P men måste börja plugga snart, har fan finals snart som kommer! usch! Amerikanska sättet med att sätta alla prov under samma vecka har jag inte förstått, eller är det så i Sverige med? kommer inte ihåg.

Hoppas ni har haft en trevlig onsdag idag och gjort nå skoj:) Nu börjar min onsdag FLERA timmar efter er:P

Så här ser det ut när det börjar närma sig röd gubbe vid övergångs stället, den börjar räkna ner från 10 och moi springer över medan det är 4 sec kvar:P



Här bor jag :)



LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅG dag!

Har äntligen kommit hem och kl är 9.30 på kvällen. Vart ska jag börja?!?! Jag och Sephora lämnar lägenhetn kl 12 på dagen för att åka till hennes JÄVLA skola som ligger 2 timmar åt helvete, och som vanligt matchade vi inte en enda buss vilket betyder att det tog oss 4 timmar typ att komma dit! HELVETES VÄG!!!!!!!!!! Sen kom vi äntligen till skolan och fixade allt som skulle göras, och hon fick ett papper signerat av skolan så hon kan lämna landet och komma in igen utan problem.

Efter skolan sprang vi iväg till en STOR galleria, och JAG HAtAR GALLERIOR. Vi gick till forever 21, Nordstrom och massa andra klädbutiker och efter det gick vi till Bed, Bath & Beyond.
Nu ska ja koppla av lite innan jag drar ivåg på bio och ska se The Hangover, den verkar väldigt rolig:D Efter filmen kanske det blir nån drink, eller så blir det hem och sova.
Sepohora åker tibax till Sverige imorgon och ska stanna där i några veckor så det kommer bli lite tomt utan den HAMSTERN:P
Ajuste det va härliga 26 grader ida o mkt sol wiiiii:D Hopps ni får en härlig onsdag där hemma:D Sj ska jag snart avsluta min tisdag:P

Min lilla ourfit under dagens gång



Sephora´s söta outfit under dagens gång:)



dax att sova

Nu har min måndag kommit till sitt slut och moi måste lägga mig så jag minst får 7-8 timmars sömn, annars funktionerar jag inte för fem öre:P Ni sitter säkert och äter frukost, degar på jobbet eller jäser i skolan just nu och börjat er härliga tisdag:)

Dagen har vart skön och avkopplande, trevligt väder, härliga 25 grader sol utan vind, vilket I LIKE:D Annars jag jag faktist inte gjort så mkt idag, eller senare mot kvällen var jag på äventyr med en kille, men enligt mina vänner var jag taskig.
 Jag har träffat honom nåra gånger, men jag är inte rikgt intresserad, men det slutatde med att vi hade sex, vilket vi alltid gör ni vi träffas. Men denna gång blev jag bara så äcklad va honom, kan inte förklara vf, men hade bara en sån känsla, ni kanske har vart med om det förut el så e det bara jag som e konstig. Så mitt under sex akten tog jag tag i min mobil och började smsa och han kollade på mig med ett stort fråge tecken i ansiktet, som typ va gör du?!?! Skrev ett mess till min vän och bad henne ringa om en liten sund, skulle fejka att det var ett sånt där viktigt samtal där nått har hänt och jag va tyvärr tvungen att springa där ifrån:P
Känner mig kanske lite taskig nu i efterhand men, aja va ska man göra, life's a bitch ibland, right??

Nu måste jag sova, hoppas ni får en härlig Tisdag där hemma:D

Glass tårtan satt så FINT:D 





solig måndag

Nu har ja varit vaken i ca en timma och ska försöka hoppa in i duschen snart, måste till banken och betala hyra, usch! fast jag känner mig så seeeeeeeeg, och värmen gör inte saken bättre:P När jag vakande så iliade det i huvet, man ska nog inte mixa vin, champange och drinkar under en kväll, slutade med att jag inte gick tillskolan idag, inte bra!

Får inte glömma att köpa telefonkort idag, måste ringa lite samtal eller en del faktist till sverige, denna period när massa släktingar o folk börjar ta studenten, jag minns min student, va så SKOOOOOOOOOOOJ!:D
Så varmt ute och vill gärna gå i shorts och linne, men känner mig inte bekväm i sånna kläder så det blir väl jeans o nån t.shirt. men så varmt i jeans dock!
Nu ska ja ut och njuta va min måndag förmiddag:D

ha en bra kväll där hemma i sverige:D


Ajuste så här såg listan ut på alla Cheesecake dem hade, en del huh?!? o det va bara första sidan, fanns fler:D hehe
sorry, den e lite suddig, inte bästa fotografen:P



Härligt mingel...

Har precis kommit hem från mitt minglande. Jag och 3 vänner gick till en lounge här 3 block ifrån lägenheten:) så det var nära och bra:) Kvällen började rätt lugnt, drack lite vin hemma och sen så tog vi en taxi till stället, och han tyckte vi var så fina, så vi behövde inte betala:) När vi kom till stället så var det OK, sakta men säkert blev det bra drag:) drack champange och dansade, Blev lite lagom tipsy och dansade på bordet oxå:) Ibland måste man gå all the way:) Nä nu måste jag sova så ja kommer upp i tid till skolan.

Ha en bra måndag där hemma) dx för mig o sova:)

min outfit under kvällen:)




Inne i loungen



Härliga söndag:)

Nu har man kommit hem efter en LÅNG dag. Ni vet en sån där söndag som typ aldrig närmar sitt slut ibland:P Så känns denna söndag. Gick runt med min vän Sephora i stan idag, hon ville köpa smink från bare minerals. Sen hamnade vi på Cheesecake factory, där vi NJÖT av en väldigt god cheescake som va helt gudomlig:) 
Nu e kl strax efter 10 och jag och mina vänner har bestämt oss för att gå till en Lounge som brukar ha ett schysst drag på söndagar:) Dricka lite champange och skaka på rumpan:) Börjar inte skolan förens 11 imorgon så det e lungt, och jag hade inga läxor över helgen heller:) Lite bilder från min dag ida:D

Så här såg vår cheese cake ut:)



Min outfit under dagen:)



Sephora's outfit under dgaen:) Visst va hon sööööööööööt:D
Kasta henne som sitter på marken vet ej vem det är:P 



Ha en bra dag där hemma i Sverige:)

En sån dag...

Idag är en sån dag, där man känner för att berätta vissa saker om sitt liv men det GÅR bara inte. När man kommer från en viss kultur och ett land är vissa saker tabu och ens föräldara kommer inte el vill inte förstå. Det är många månger jag tittar på andra männsikor och önska att min familj var sådan el att jag tillhörde dem istället för min egen. Jag menar, ja älskar min egen familj och jag har haft en väldigt bra barndom och uppväxt så länge man är tyst och lever efte deras normer.

Vad ska jag göra? Föralltid bara vara tyst och inte säga så mkt... Det går inte heller, efterosm det finns visa förväntningar som måste uppfyllas. Aja, ja vet inte, får se va som händer, Hade en period när jag kände, vill ja verkligen leva med den jag är?

Nu ska jag dricka mitt te och bara ta det lungt och inte tänka nå mer på detta. ha ne bra söndag natt där hemm, min söndag börjar nu.




Jag äter med mina ögon...

Det bästa jag har hört, sitter och pratar med människor om att man kan inte döma maten och säga det är äckligt utan att smaka den, vilket jag tycker man kan göra, då säger min vän den bästa meningen "jag äter med mina ögon". Vad tycker ni? kan man säga mat inte är god om man inte har provat?

Fan solen är helt borta idag, så typiskt, man får 3 veckor sol och värme och sen kommer skit vädret som kommer säkert håller i 6 år! :P Frågan e va ska man hitta på idag? kanke göra lite window shopping och få ångest över det man inte har råd med:P

Fredag kväll va skoj, gick till en trevlig lounge med gott sällskap, drack champange och dansade lite hej o vildt:D Lite folk kom upp och frågade om ja jobbar som model, vilket gjorde mig glad, men svarade såklart nej, för det gör jag inte.

Fick nyss ett samtal från sverige när jag sitter och skriver vilket är ALLTID roligt, blir alltid lika glad när mina vänner ringer från sverige:D Man blir uppdaterad om vad som händer hemma i sthlm och dem får en uppdatering om lilla moi:)

Jag har sån saknad för svenska chocolatebollar :) Ajuste ja hade glömt, det e ju sveriges Nationaldag:D man e ju lite patriot utav sig lol:D


 

Sprit+moi= Inte bra komination ibland

jag vaknade idag så seg och lagom bakis, alarmet gick igång halv 7 och ja kände hur går dagens shotar bara strålade genom HELA mitt huvud! jag intalade eller jag INBILLADE mig sj att jag va redo for min redovisnig, vilket handlade om att kvinnor tjänar mindre och hur man skulle kunna ändra det. Men jag blev jävligt förvånad hur bra det gick, trots att det säkert STANK sprit hur min käft.
Jag är förvånad dock att ja shotade för att sista jag shotad så bar vakterna ut mig ur klubben lagom pinsamt!!!!!! Jag lovade mig sj att aldrig shota, så bra höll ja det:P Vi satt på ett ställe osm heter Kharma, trevlig lounge:) Dessutom var allt GRATIS, we like:P Sen kom ägaren och bjöd på lite dricka oxå.

Idag e det mkt svalare vilket är skönt men ja vill ha hettan tibax!:) det är typ bara 20 grader USCH! Märker jag har blivit lite bortskämd som klagar övr 20 grader. Gårdagens kvall va skoj, träffade en man som jobbar inom film industrin samt så fick ja komplemanger, och folk undrade om ja jobbar som modell, vilket va skoj men TYVÄRR gör man inte dte:P

Nu ska jag försöka "Hjälpa"min vän städa:P Hon tvingar mig oxå gå igenom min garderob och ge bort ne massa kläder som ja inte använder, vilket är snällt och göra, men ja e attached till mina kläder som de vore mina barn:)

ha en bra fredag kväll där hemma nu, min fredag har precis börjat:)

Skål people







 

Gott Folk

Om det är nått jag hatar, så e det att bli vakt av skrikandes människor. Jag ligger och sover, helt avslappnad, drömmer mig bort och från ingenstans kommer min vän in skrikandes till mitt sovrum och klagar över HEMSKA buksmärtor. Är det nått jag hatar, så e det att blit väckt av höga ljud! Nu kanske ni tror att jag är elek som bryr mig mer om min sömn över min vän som är i smärtor. Jag ska förklara, denna person är överdramatisk så man kan inte ta hennes smärtonar på allvar, sist hon hade ont i magen ville hon att vi skulle rinag efter ambulans så ja visste att det inet va så allvarligt, vi tror hon e sån bara för att hon e bland dem yngre av sina syskon.

 Nu har det gått ca 1 timma från att jag vaknade och ska strax iväg för att plugga, ja VET, moi plugga, usch vill inte men jag måste, har en presentation med min grupp imorgon och mkt av betyget står på detta. Det ända jobbiga är att det e SJUKT varmt, så man vill inte sitta inne i nått bibliotek och steka och lukta urk lixom:P

Nu ska jag försöka få i mig nått och kanske gå och träna innan skolan:)




Jag suger....

Jag spelade nintendo wii el va fan det heter för första gången idag och ja SÖG så hårt, hahaha! Om det är nått jag inte kan så e det alla dessa high tech saker azzå:P men men det va en trevlig experince:) Vifta med nån liten vit grej mot tv skärmen o grejer, jag måste säga ja e lite old school, föredar VANLIGA kontroller som sitter fast till själva grejen:P

Såg en man bli arristerad idag mitt fram mig och min vän, vilket var väldigt intressant men en del av vardagen här i usa, folk blir arristerade, slängda, bråkar, jaaa ni, lite allt möjligt i detta land:P Ibland måste man bara skratta, mentaliteten är väldigt annorlunda här jämfört med Sverige på MÅNGA sätt!

Nu ska ja försöka lägga mig och sova, får se hur det går, rena bastun ute och inne i lägenhten, ca 25 grader och kl e lite över 1 på natten. 

För er som skaffar sig manikyr el pedikyr och vet hur dem som jobbar där låter kommer säkert få er ett gott skratt:P, eller i usa låter dem så här, vet ej i sverige. 

Dem först 45 sec e lite tråkga men efter det IT'S ALL FUN:D

Godnatt för min del och godmorgon för er där borta:)



Hemma efter min dejt

Dejten började kl 12 på dagen och nu e hon 7.30 på kvällen och är så glad över att vara hemma. Jag hade på mig ett par super skinny jeans och en vit djup v-neck t-shirt, enkelt men ändå bra för dagen:)  Han kom och hämtade mig i sin jätte fina svarta MERCEDES BENZ.  Vi hade det trevligt, åkte till en trevlig park  och hade skoj:) Dejten varade dock inet så länge, han fick ett samtal från jobbet och va tvungen att åka tibax, vilket var lungt för min del. Men han var en bra gentleman, öppnade dörrar, gav komplemanger, t.o.m öppnade bil dörren varje gång jag skulle ut ur bilen:)

Efter dejten gick jag o möte upp nåra vänner, snackade skit och bara umgicks en kort stund. Efter det gick jag och en annan vän till Barneys New york, vilket är en klädbutik med olka märken, allt från YSL, Prada, Dior, Givenchy och massa mer! :) Hon skulle lämna tibax ett par jeans som hade gått sönder efter bara enast 2 dagar, vilket är konsitgt när hon betalde nästan 200 dollar för dem. Sånna jeans tycker man ska ha bra kvalite och hålla längre. Efter det drällde vi runt i stan och hade skoj, vi båda fick komplemanger dagen ut för vårt hår vilket var skoj att höra, men inget nytt dirket:P

Nu ska jag försöka plugga lite men vi höres imorgon gott folk:)

Bild på skyltdockorna i Barneys New york.



Godmorgon

eller ska ja kanske säga godkväll till er där hemma i Sverige:) Vaknade helt svettig p.g.a av hetten, det är 26 grader ida, solen skiner och det är vindstilla igen och enligt nyheterna ska dte bli över 30 grader ida så vi får se hur det går, men det ska bli skönt:D

Idag va ja inte i skolan, lite dåligt av mig, Måste snart börja fixa mig, har en dejt, då tänker man mitt på dagen?!?! Jag tycker det kan vara trevligt, allt behöver inte hända natt tid, dessutom e det mindre risk för att blir berusad o ha sex på första kvällen:P Vad ska jag ha på mig? Egentligen är jag inte så förtjust i killen men han har det extremt gått ställt så vf inte:P Berättar hur allt gick när jag kommer hem, ha en bra kväll där hemma:) 

Så här ser det ut hos mig idag o det e bara kl 11 på morgonen;)



Helt sjukt

Just nu sitter ni säkert hemma i sverige och äter fruskost eller redan kommit till jobbet, men hos mig e kl 1 på natten och värmen e helt SJUK, helt vind stilla och det är typ 30 grader. Det är så skönt, men jag har ingen anning om hur jag ska kunna somna till denna värme! Så jag sitter och dricker mitt vin o häckar vid datan i hopp om att det blir svalare snart:)

Dett ända jobbiga ja har märkt med denna värme e att både jag och mina vänner blir pilska, alla känslor och hormoner e helt ur balans och man beter sig som kåta djur typ:P Kanske dax och hitta mig en nån kille som jag kan fördiva all min energi med:) I dag var det ju premiär för Paris Hiltons nya show oxå, säsong 2 här, vet ej om ni är på samma säsong, kollad dock inte. nu ska ja fortsätta mitt surfande och njuta av vinet framför tv:n:D

Ha en bra dag där hemma:)



Roliga dans låtar :)

Va inte så förtjust i låten i början, men nu gillar jag den :)

Enjoy it:)





Ladies, denna låt får oss alla vilja bli lite små naughty på dansgolvet ;)




Konstig man

Så jag var ute och festade med min kompis Joel 3 veckor sen och hade det skit roligt, drack champange och dansade loss. Medan mina kompisar dansar ställer jag mig vid sidan för att ta en liten paus, så kommer fram en kille till mig och så här lyder konversationen; 

Killen: vad vacker du är, jobbar du som model?

Jag; tack så mkt, nä det gör jag inte.

Killen: Aha du some är så vacker, men du kasnke borde operera bort din 2 nedre rebven för att bli slakare så kan jag tänka mig att du blir 100% perfect.

 Helt förvånad och vet inet rikgt va ja ska svara, sippar på min champange och bara tittade bort! KONSTIG man, eller hur?!?!? Jag är redan slank och ha en bra kropp vf ska ja bli smalare, vill han att ja ska se som dessa anorekter som tycker det att är fint att väga 30 kg eller, because is't NOT!

Dagens EYE CANDY:D



Hallå hallå dä ute

Det är tisdag förmiddag och jag har kommit hem från skolan nu, äntligen orkar inte sitta i skolan, det är SJUKT varmt och härligt ute:) Skolan borde vara förbjudet när det e stek hett ute fan:)

Sittert och trycker i mig hemma gjord potatismos till frukost och sj klart dricker jag vatten, vilket jag alltid gör no matter what:)
Är inte riktigt säker på om ja ska hoppa in i vår pool el gå till vart gym, man kanske ska göra båda tv, va tycker ni? Gymet och poolen ligger bara 3 våningar upp så långt behöver jag inte gå:)







Nattens HETTA

Det är så varmt och fuktigt just nu och kl är 11 på kvällen. Ni vet den där hettan när man bara känner sig alldeles pilsk och lite små naughty:P Och jag får inte glömma det kalla vinet förstås som skulle slinka in fint just nu:)



Lämna Sverige

Det var inte en sån svår process och lämna Sverige, det var lite små irriterande med all pappers arbete och sånt skit men förutom det va det OK.  Självklart saknar jag vissa människor där hemma, *MUAH* till er:)

Fast jag tror nog jag lämnade sverige FOR ALL THE WRONG REASONS, men nu är jag här och får fortsätta med det jag gör:) Trivs relativt bra här och har hittat mig min lilla familj som gör mig glad!:)

Det var en helt vanlig dag, ja var SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ uttråkad jag tror inte ni förstår hur UTTRÅKAD JAG VA, eller ni kanske förstår eftersom ja lämande landet:P va lagom less på Sthlm oxå:P   Läste lite om utomlands studer, gjorde en massa research om det hela. Sa inte så mkt till någon, sökte till skolan jag ville och kom in, inom loppet av 5 månader lämnade jag kära Sverige, kommer aldrig glömma den där pirriga känslan i magen samt rädslan för allt nytt som väntade mig.

Men nu är man här och vart här i några terminer samt MÅNAG HÄRLIAG PARTY NÄTTER  och nått one night stand här o där:) 



Godmorgon

Nu e det måndag morgon hos mig och dax att take a shower:) Idag ska jag till skolan har jag bestämt, kan ju inte fortsätta att skolka i all evighet, men det är en STOR önskan dock:P Nästa problem, vad ska man ha på sig idetta varma väder? hmm "kliar lite på huvet". Medan ja försöker lista ut det ska ja väl försöka gräva efter lite fruksot här hemme, OM jag nu kan hitta nått förutom smulor!:P

Nä nu måste jag gräva i garderoben efter lite kläder och sen SPRINGA hemifrån för att som vanligt gör jag allt i sista sekund.

Hoppas ni haft en bra dag där hemma, nu börjar min måndag, x-antal timmar efter Sverige.



FRÄCKEHT!


För några veckor sedan träffade jag en kille och jag träffade honom bara 2 gånger, vi hade skoj, drack vin, hade sex u name it we did it. Men efter det tappade jag mitt intresse lika fort för honom och hörde inte av mig. Jag sa till honom oxå att vår relation är endast NSA, vilket står för ( No strings attached) och han var med på det. Tydligen måste han ha ändrat sig för att han ville ses hela tiden, ta ut mig till resturanger, gå på opera han till och med ville bjuda mig på en flyg resa till Washington DC!!!! HÅLLA va hände med att bara vara kk lixom.
 En solig söndag sitter jag hemma och då ringer min hyresvärd och berättar att nån har lämnat ett brev till mig. Jag byter om till mjukisar och en t-shirt går ner och hämtar detta brev. Jag öppnar brevet så e det han som har lämnat det och det står hur mkt han saknar mig och vill ses igen o massa BLA BLA BAL.  Hur vågar han komma till där jag bor o lämna en sådna lapp. E det bara jag som över reagerar eller håller ni med?!?!  Det är väl lite konstigt när en person du träffat 2 gånger går till din bostad och lämnar en sådan lapp, lite lagom läskigt!



Sweets "mmmmm"

Jag saknar dessa saker så mkt, jag minns när man bara kunde gå ner till butiken och köpa dem, men inte längre!
 Ta inte ert godis för givet hemma i Sverige gott folk. Får väl fortsätta drömma om dem och hålla mig till mitt vin :D





Lite söndags humör

Japansk hidden camera show, väldigt random och rätt så roligt klipp:P

Dem första 16 sec är lite små tråkiga men efter de blir det skoj:)

Enjoy :D




RSS 2.0