Ut på mission:)

Nu måste jag rusa iväg och fixa en del saker i stan:) Ha en bra fredag kväll sverige:)



lalala+lalala= lalal

Ligger på soffan och äter min macka som en liten hamster, man skulle kunna tro att jag har aldrig sett mat i den farten jag trycker i mig min smörgås:P

Sitter här och funderar över vad ja ska ha på mig när jag går hemifrån, dagens i-land problem minsann:P Men nu förtiden e det ju viktigt att se presentable ut när man går hemifrån, oavsett va syftet e, slänga sopor, gå till matbutiken som ligger nån meter hemifrån el ja, gud vet vad:P

Jag kommer ihåg när jag var yngre och hade behovet att fixa mig för alla stunder no matter what, BUT NOT ANY MORE!!!!!
Society and the fashion devil will not get my soul, hahaha nä nu märker jag hur uttråkad jag e:P

Hörs sen innan jag börjar skriva om för sjuka och konstiga saker :P

Yours HBIC



Caio caio bellas

hehe jag vet inte riktigt vart jag ska börja men, jag och min vän fick för oss att gå till stranden. Det tar ca 25 minuter med bussen och 15 med bilen, MEN noooooo vi bestämde oss för att gå. Det tog 3 timmar!!!! Vi var helt döda när vi kom fram och det värsta var att när vi väl kom fram med MÅNGA PAUSER emellan åt så sa badvakterna att de skulle stänga ner och man fick inte bada nå mer:S

Till min besvikelse tröstade jag mig sj med att köpa chocolate hihi:) Spelar ingen roll, chocolate kan aldrig gå fel om man inte ska prova nya smaker vilket jag gjorde och den var INTE god:P

Nu sitter jag här på soffan helt slut och ska snart sova:) Åt "härliga" donken till middag och satt och kollade på Real House Wifes of Atlanta:) För er som inte har sett den, NI har missat en sjukt rolig reality serie:)

Så här såg jag ut idag:)






He told me I'm a super model.....

Nu sitter jag på soffan, benen på bordet och bara tar det lugnt och lyssnar på Brandy, va länge sen jag satt och lyssnade på henne.
Sitter här och försöker lista ut nått att göra, ska kanske ta mig en sväng förbi stranden:)
Nu har det gått lite för många dagar  utan att jag har pratat med min familj, brukar prata med dem i telefon minst några gånger  i veckan. Jag kommer ihåg när jag först flyttade till usa, satt i telefon med mina föräldrar varje dag i några månader:) Fast med tidsskillnad och allt så är det inte enkelt att höra av sig så ofta, dessutom så har man sina egna liv man försöker leva.

Jag fick hör den bästa meningen igår av en person på gatan;

Främling: Hey, are u a super model?

Jag: haha, No I'm not, but i wish :)

Det gjorde min dag mkt bättre hihi:)

Min vän berättade att alla dagis har stängt idag p.g.a hettan så det var nått nytt, samt att dte har varit mkt bränder p.g.a värmen:S

yours HBIC



Beauty sleep for HBIC

Klockan e strax halv 5 på morgonen hos mig och jag har precis kommit hem. Värmen gjorde så att jag inte kunde sova, så vid 1 tiden gick jag över till grannen för att dricka lite vin och snacka skit:)

Vin+gossip= en glad bitch:)

Jag vet nu tänker säkert vissa, när man går hem till någon 1 på natten så klassas det som ett booty call:P  haha vilket det dels var men det är en annan historia. Det kalla vinet sjönk ner fint och sällskapet var skoj:)

Måste resa mig upp från sängen nu för att tvätta ansiktet och borsta tänderna innan jag slocknar:)

yours HBIC




I need it... i really do!

Jag behöver en tvättkorg, i need one I NEED ONE!

Jag såg denna och gillar den, nu måste jag bara hitta den:) Vet inte riktigt vilken butik den säljs i *hmm*:P

Jag e alltid för nya äventyr:)

Yours HBIC


Is she still number 1?!!??!?

Vi alla vet att denna kvinna har talang och kan sjung som en fågel medan andra drömmer om det.

Här är hennes nya video, vad tycker ni? Sj tycker jag den va ok, men henes musik har dock blivit sämre den sista tiden tycker jag:P  fast refrängen e väl lite catchy :)


Yours HBIC



min tid e inte eran tid...

Godmorgon min hamstrar:)

Samma visa idag med, vaknar helt blöt och svettig. Kanske måste börja sova med ett tunnare täcke?!?!
Inte nog med att det e 35 grader just nu, så sover jag med mitt vinter täcke, har dock alltid varit sån, känner mig naken annars:S

Nouba kom precis in genom dörren och berättade att en utav männen som jobbar med att fixa våra balkonger, svimmade på 20:de våningen p.g.a värmen. Tur att han inte skades el ramlade:)

Nä nu ska jag duscha innan jag smälter bort:)

Yours HBIC



Skinny jeans trenden är farlig....

Jag vet inte vad jag ska ta mig till med denna information?!?!?

Enligt en del läkare påstår dem att bära skinny jeans är farligt för hälsan och dem vill att man ska typ sluta använda dem. Att säga till mig och sluta använda skinny jeans är som att be en alkolist sluta dricka. Kanske inte riktigt men ni förstår vad jag menar:)  Så ni kan förstå att jag blev orolig där ett tag och trodde jag skulle tvingas sluta använda dem, men sen så slog det mig att det finns en massa saker som man gör i livet som inte är hälsosmat:P  Varför inte bidra med en till (Jeansen) och kasta nån annan vana, i mitt fall mcdonalds typ hehe:P

Fashion is really dangerous sometimes:P

Tydligen så trycker jeansen till vid midjan och skadar el anstränger en nerv som går ner till låret. Inte nog med det så har det sagts att det kan påverka ens förmåga att kunna få barn.

Yours HBIC

                  


Play naughty... then scream...

Så, om du vill play naught and then scream p.g.a ren pleasure borde ni prova detta.

Jag kommer inte ihåg om jag läste om det el såg det på tv, men om man vill verkligen ta sitt sex liv till nästa nivå ska man skriva ner ALLT man vill ens partner ska göra med en och detsamma gäller för din partner. Efter det lägger man lapparna i en skål brevid sängen el vart man nu än har sex. Turas om att plocka upp en lapp efter en annan och man måste utföra det som står på lappen:)

try it and have fun: )

Yours HBIC





Älska sig sj...

Jag och en vän hade ett samtal angående om att älska sig själv o sånt. Jag fick frågan jag aldrig bemött förut, älskar du dig sj?

Den tog mig lite med storm, visst inte riktigt hur jag skulle reagera eller vad jag kände, men jag visst att jag inte kunde säga dem orden jag tror min vän antog jag skulle svara.
Jag tänkte,
ska jag ska bara säga dem orden hon vill höra för att annars kommer samtalet leda till ett mkt djupare samtal. Efter några sekuders tänkade, vilket kändes som tusen minuter kunde jag inte ljuga för mig sj och svarade att jag är nöjd med mig sj. Vem vet, dagen jag säger jag älskar mig sj kanske inte är så långt borta men om ja ska vara realistisk så tvivlar jag på att den kommer inom snar framtid.



Yours HBIC


Klibbigt, do i need to say more ....

Jag vakande för ca 40 minuter och var helt våt och svettig. (inga snuskiga tankar nu):P  Det är  35 grader varmt hos mig.
Det första jag gjorde var att slita va mig kläderna och springa in i duschen, stod där ett tag i lagom kallt vatten, men så fort jag klev ur duschen och torkade mig började jag svettas igen:S
Men jag ska inte klaga, hellre värme än kyla:D



Nouba ligger vid andra soffan och försöker hitta en lösning för att jämna ut sin sun tan, dagens i-lands problem vi har:P




Yours HBIC

Bland de största skvaller bloggarna NATION WIDE

Dessa 3 bloggar är bland dem största skvaller bloggar som finns. Om ni har för mkt fritid el bara allmänt uttråkade som jag e rätt ofta nu förtiden kan nu ju kolla in dem:)

http://www.perezhilton.com/ ; Med ca 12 miljoner besökare per dag har han blivit number uno inom skvaller bloggarna.

Ingen speciell ordning på dessa 2 bloggar.

http://www.thesuperficial.com/


http://www.bossip.com/

yours HBIC

I ain't NO rich bitch...

Precis vad titeln säger:p När april infaller 2010 så kommer min hyra höjas, vilket e störande. Då tänker man okej den kanske höjs med nån tusenlapp, inget jag skulle vara glad över men jag överlever. Men NOOOOOOOOOOO så e inte fallet. Hyran ligger redan på 1610 dollar och ska höjas till 2610 dollar vilket motsvara ca 19000 kr i dagens valuta värde.

Det funkar ju inte, men vi får se va som händer, inget att tänka på nu får ta det sen när tiden börjar närma sig:P



Skulle inte sitta fel om alla dessa benjamin sedlar bara POFF hamnade i mitt konto:) 

Kast dig åt sidan Beyonce, I'll show u how to shop & spend:)

Smoooches yours HBIC


helt stekta o svettiga

Har kommit hem nu och sitter på soffan och steker som en riktig gris över en öppen eld azzå!
 Värmen har varit el ÄR rikgt sjuk och nice:) Kl e strax efter 10 på kvällen nu och dte är 34 grader varmt och HELT vindstilla!  Kan inte bli bättre:)

Idag var väl inte sån produktiv dag skulle jag säga, hade en massa ärenden och göra men latheten tog över som vanligt så dem får vänta tills imorgon istället:P  Men jag tog tag i en del juridiska saker, så nått  bra gjorde denna häxa åtminstonde hihi:)

Först på listan var det "fika" time, det blev inget mindre än kära Mcdonlads, har insett jag tappat min kärlek för donken. Men jag SAKNAR Mcfeast , dem har inte den här i usa:S



Efter "fikat" degade vi bara och stekte som fan i värmen, ja LOVAR om det inte bröt mot lagen skulle jag tagit av mig alla min kläder el nä kanske lämnat kvar mina boxers, fast det e sällan jag har på mig dem, tycker dte e mkt skönare att gå utan hihi:)

Visst e det en fierce text på T-shirten:)



Gick förbi banken oxå, HATAR amerikanska banker, dem e så störande!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Men jag fick mitt ärende gjort:)



Smoooches yous HBIC

Värme, vin = En glad Mr. Incognito

Tänkte jag skulle synda lite denna måndag så det blev chocolate till frukost:) Kan låtsas att jag hade en romatisk frukost dejt med mig sj, då känns dte inte lika dåligt och onyttigt, hahaha va man inte gör ibland för att justify vad man äter:P




Nu ska jag duscha och iväg för att utträtta en del ärenden, mår dock inte så bra idag, magen e konstig men det ska inte stoppa mig från att gå ut i värmen, dte e 30 gradet varmt just nu så JAG VET det kommer finnas mkt eyecandy där ut:)

Efter jag har fixat alla mina ärenden ska jag unna mig med "window shopping" och som ni vet brukar det aldrig blir så och så kommer man hem med massa onödisga saker man inte behöver:P Det viktigaste med window shopping är alltid en välbehövd paus vilket alltid slutar med ett STORT kallt glas vitt :) 
Efter det blir det återgå till "arbete" igen:P

Here i coooooooooooooooome downtown:)

Yours HBIC

Folks dumma kommentarer!!!!!


"Dra åt helvete din jävla neger fitta! Kolla aldrig på min blogg igen ! SIEG HEIL!!

Denna ONÖDIGA kommentar fick jag av en person!


Detta är inte min första ondödiga kommentar, men den grövsta jag fått.

Om du inte har någott snällt att skriva, DON'T BOTHER!

Yours HBIC

HOT HOT HOT


Idag e det sjukt varmt:) 
kl e 3 på eftermiddan och jag har precis kommit hem, vart ute hela natten och gjorde min walk of shame :P Men det va värt det:)
Nu blir det take a shower och vila för att jag har inte sovit nått i natt:P Hoppas ni får en bra lördag där hemma, för att jag vet min lördag kommer bli rikgt nice:)

 Vad tycker ni om Beyonce's senaste två låtar hon har släppt? 
 
1: Låten heter Ego

 


2:Låten  heter "Sweet Dreams"

 

Vill inte

Jag e inte redo att börja min fredag än, jag har suttit upe hela natten för att jag inte kunnat sova. Just nu e kl strax efter 8 på morgonen, vilket innebär att hon e strax efter 17.00 i sverige.

Va ska ja göra uppe så här tidigt?!??

Äta nr 1 om jag kan hålla in maten dåra, så som jag har spytt under nattens gång:S

Ska man äta pasta el fisk till frukost!?!?! hihi har alltid haft konstiga mat vanor när jag äter frukost, vissa äter bröd o sånt inte moi, äter riktigt MAT:) 

haha min kompis ska iväg till jobbet nu och hon e såå bakis så jag var tvungen att ringa efter en taxi till henne, hon orkar inte gå till jobbet:P

Vad TYCKER ni om Mariah Carey nya låt? Har hon tappat stinget el?!?!?!

eller har hon det fortfarande....

Smoooches yours HBIC


Let it rain on them bitches

Om någon, så VET fröken Tyra banks hur man går en catwalk:) I know det finns många andra modeller som kan sin catwalk men Miss Banks just got the IT factor:P

Work it girl, let it rain on them bitches:P Och jag säger så endast, istället  för att vara glada när folk lyckas i livet, finns dte alltid dem som vill dra ner en. Så för alla hatare el folk som får för sig att trycka ner någon annan som har lyckast, kasta dig sj först åt höger, sen vänster o efter det raki in i en väg! hihi:)

Smoooches yours HBIC


Watch and learn people


PAIN PAIN PAIN!!!!!!

Dem senaste timmarna har jag haft nån SJUK huvudvärk som nästan dödat mig och spytt som bara den, USCH! Inte vart roligt alls, nu känns det bättre dock, fast huvudvärken e fortfarande kvar:(

Hoppas ni har det bättre:)




Smoooches yours HBIC


Only Chanel baby

VIsst e dem bara FLAWLESS FLAWLESS FLAWLESS:)

Chanel e en klass för sig sj måste jag bara säga:)

Det låter elakt men jag e glad att många inte har råd med det för då skulle hela märket bara tappa sin klass:)
Meningen är ju att Chanel ska vara lite mer av en exclusive känsla.

Håller ni inte med!:)

yours HBIC



Nu e det frukost time, blir lax :)

2 bussar och en smörgås senare

Så kl va ungefär strax efter 8 på kvällen och min vän e sugen på en macka, now let me tell u people, detta är inte din ordinary smörgås det är en macka från Pita pit, deras mackor e så sjukt goda och nyttiga. Jag lovar er om dem skulle öppna en i sverige skulle det blir en riktig HIT!

Ibland gör man projekt om man verkligen gillar nått i guess:P Fast det e inet så farligt som det låter dock, mer lathet bara. Tar ca 10 minuter med bussen så e man  frame:P Ska man gå från mig så tar dte ca 20 minuter, nä 30 minuter, då tänker man 10 minuter mer gör inte nån skillnad men LORD KNOWS vi alla vet att när man lägger till 10 och OPS så blir dte 30 minuter istället, hell to the no, sånt projekt måste man verkligen va på humör för:P

Det var dagens mat projekt:) We all have them sometimes:)

Smoooches yours HBIC






Lilla jag :)



Godmorgon gott folk:)

Nu har man precis vaknat och är lite seg. Va ute igår kväll och drack champagne med någa vänner och hade skit trevligt:) Det var 26 grader i luften igår kväll vilket var super skönt:) Trevligt sällskap och god dricka, kan inte bli en bättre kväll.
Ajuste en man kom fram till mig och sa att han har bilder på mig, min första reaktion va  HUH?!?

Lite läskigt, sen så förklarade han att under pride tyckte han att jag och min vän såg så häftiga ut och hade frågat oss om han fick ta bild vilket han fick. Vid typ 1 skulle vi hem men bestämde först för att äta pizza, finns ett ställe här 2 blocks från där jag bor och dem har typ RIKTIGT goda pizzor:)

Mitt Champagne glas (inte min arm dock)  haha om jag nu inte gått och blivit vit:P




haha nån klänning vi hade i en rolig second hand affär som jag provade:P  Don't I look pretty:)



Nä nu ska jag äta frukost, hoppas ni har haft en bra dag, ska sj ut på terrassen och sola lite nu:)

Smoooches yours HBIC

NSA sex, let them now....

Ni vet när killar alltid e på en ibland och dem vill så mkt mer än vad man sj vill, satt handen fram deras ansiket och say STOP ONLY NSA!

Dem 3 magiska bokstäverna:)

NSA= No Strings Attached!


Behöver inte vara svårare än så, eller hur:)


Vad tycker ni?


Har ni haft det problemet när dem vill mer än bara sex, hur brukar ni hantera det?



Your HBIC

Precis vaknat och inte alls sovit bra, hettan gör det sjukt jobbigt att sova, ibland saknar man när dte regnar och luften är fuktig. kl e endats 10 på morgonen och det e redan 26 grader, så jag kan nog tänka mig det komer bli en varm dag.

Idag blir det ta sig till Bed Bath & Beyond för att köpa lotions och sånt skit som behövs i hemmet. För några dagar sen fick jag höra den mest konstiga meningen av en främande man på gatan, och den lyder "do u want to suck me" HALLÅ va e detta för shameless & dirrrty man!  Men igår fick jag en trevlig komentar av en tjej som kom fram o sa "you are sexy" haha så jag ska inte klaga:P

Smooooches yours HBIC



Time to sleeeeeeeeeeeep

Time 4 me to sleep now:) 

kl e 02.21 onsdag natt och torsdag morgon hos er:) 

Godnatt sverige....

Yours HBIC 



To the left to the right like miss beyonce said it!

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeello people :) Hoppas ni hade en lika fin morgon som jag har nu:) Fast lite bakis dock, annars e dte bra!:) Va ute igår med Nicholas och hans fru. När vi sitter där dricker o har trevligt vänder sig paret om som sitter bakom mig  och säger att dem e från tyskland för attd em hörde mig prata om sverige o grejer, så det va trevligt fast dem hade den där starka brytningen haha usch tål inte den!:P

Precis käkat frukost och ska dra iväg o basta om en stund hos min kompis som bor 3 blocks away från mig:)
Har en känsla det kommer bli en händelse rik dag. Vi har 26 grader sol och kl e bara 12 på dagen, det ska bli varmare tydligen så det blir steka mode idag :P

hörs senare

yours HBIC




Min helg i videoklipp:)

Så jag vet det är en seg uppdatering angående helgen, but here we go:)

Lördagen va trevlig, vi hade 28 grader sol och luften var kvav, just the way I like it:) Tvättade kläder och städade för att några kompisar skulle komma förbi och fixa sig inför middagen vi skulle på. MIn vän gifter sig nu på lördag som kommer så vi hade lite party för att fira hennes sista helg som "singel tjej":P innan hon officially gets of the market!
Som vanligt innan man gifer sig måste man skämma ut folk lite, vilket vi gjode natten lång med olika tasks hon behövde
 göra:) Här e lite små klipp från helgen min lördag:)

 Strax innan resturangen


 

Inne i resturangen åt vi god mat o beställde vin flaskor och som överaskning hade vi en tårta till henne, hihi en tårta som lknade en penis:P man måse gå lite crazy ibalnd:)

Här är en liten kort video från middagen samt tårtan som såg ut som en penis:)


 


Efter resturagen for vi iväg till en klubb där det dansades mkt, drack champagne och fortsatte skämma ut the bride to be:)
Som nu ser så fesar vi rätt hårt!:P




En av hennes task var att få killar att skriva ovanför hennes panties:P





Smoooches yours HBIC

Sorry

Hejsan alla, vet att jag har varit dalig pa att uppdatera men ska skarpa mig och jag har INTE glomt att svara pa era kommentarer, ska gora allt imorgon for nu e det mandag natt hos mig. 

Ha en bra dag! ska sj sova nu:) 

Smooooches fran usa med andra ord fran yours truly HBIC:) 

hahah neeej jag plutar inte med lapparna som jag har markt att TUSEN andra verkar gora, rakara bara se ut sa!







Chello

Precis vaknat och det är 27 grader sol wiii:) Idag mår jag bra och känns som jag e hög på livet, va ett tag sen man kände så och sa hade jag en JÄTTE stor break through om en del saker i mitt liv, nu kommer steg nr 2, ska man fortstta så el ska man fixa det?!?!

Ett mönster e alltid svårt att bryta no matter what, nu frågar jag mig sj om jag vågar sluta.
Nu ska jag njuta lite av min lördag förmiddag med "frukost" snarare lunch:P
Hoppas ni får en trevlig kväll där hemma:)

kl 1, godmorgon?!?!??!

Har precis vaknat och det verkar som jag noll uppfattning med verkligheten!
När man är lediga och har inget bätte för sig så verkar det som jag vaknar waaaaaay to sent om dagarna, måste fan ta och skärpa mig! Men nu börjar helgen snart så då kommer jag nog inte bli nåt bättre men men .....
Har en del saker jag måste fixa idag men latheten har TAGIT ÖVER MIG HELT! Måste dock börjat med del ett av mitt projekt och nopp det är inte nått skol projekt! TRUST ME!

Nu ska jag tvätt ansiktete så jag ser normal ut och sen blir det terrassen för solen skiner som vanligt hos oss, hoppas ni sverige oxå fått fint väder:)

Vad har nu hittat på för skoj idag? 

Min lilla outfit jag sov i:P



Noubas härliga sommar dress :) samt hennes partner in crime MAC computer, aldrig fattat hypen runt mac o grejer....




Jag och min väns tafatta konversation


Lyssna gärna på vårt tafatta samtal hahaha, can u tell vi försökte fördriva vår tid:P

 Man låter så konstig när man hör sig sj:P el e det bara jag?!?!



 

Du äcklar mig

Du bidrar till min känsla, en känsla som äcklar mig i magen och den försvinner inte! Mitt blodtryck ÖKAR och mina tankar tänker endast på det hela tiden, jag förösker släppa det men du e runt hörnet hela tiden. DU ger mig dina kommentarer, dock är dem inte efter frågade! Att du, bara du kan bidra med så mkt stress, jag mår illa!

Nu til person nr 2 och 3 som kan gå och dö DÖ! eller man kanske inte ska önska någon att dem dör men just nu känne rjag för att dem ska det el att nånting ska hända dem, så att dte bli mer HUMBLE el får en flash som stannar och verkligheten fuck them up!

oj all ilska gjorde mig hungrig:P

Smoooches



HBIC

Idag har vart en nice dag, inte gjort ett SKIT faktist:) Vi hade det härlig 26 grader ren sol:) Hoppas ni i sverige oxå fick bra väder:) Eftersom jag somnade typ 6 på morgonen så vaknade jag typ vid 2.30 pm. Inte så bra, måste försöka vända på dygnet. Gick ut o käkade med min vän o sen blev det glass ute i solen:)
Nu ska jag dega lite framför tv:n:)

Hoppas ni har haft en bra natt i sverige:) 

The rules OF One Night Stands


One night stands ska vara enkla inte komplicerat! I'm right or?!?!

One night stand består av de 3 F:n, vilka är;
  1. Find
  2. Fuck
  3. Forget
Inte svårare än så :)

Eller vad tycker ni? Om ni fick välja en person att ha ett one night stans med, vem skulle det vara?

Lord knows, jag behöver inte ens en sec för att tänka, mitt val skulle vara den heta Channing Tatum!

Så het, dör för han! Han ger mig mentala orgasmer bara jag tänker på honom hihi:)



Filmade min soliga dag

Dela med mig lite av min vardag :) Det var hot and nice, I can tell u that:)

Hoppas ni oxå har bra väder i Sverige för här e det nice:)

Ciao 4 now



 

Helvetes alkohol


JAG ÄR SÅ BAKIS IDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ibland lär jag mig inte, man ska inte mixa alkohol! Drack vin o sen champagne NOT A GOOD MIX my friends not good AT ALL:P

Jag hade lovat att komma förbi min väns jobb idag för att sitta ner o skvallra lite om vad som händer i våra liv och sj klart some sex gossip:) When we gossip wine is a must:P Men i mitt tillstånd så blev det verken vin el gossip:P Det blev vänta tills hon slutade jobba och så gick vi och åt pizza. Flottig mat sitter alltid fint!!!!

Nu sitter jag med vatten fram framför mig och tittar på Charm school by Ricki lake, underhållande program, vet dock inte om det visas i sverige.


Bakis mat :D



Helt slut och bakis som FAN!



inte ätit bra...smått ångest...


Dem senaste dagarna vet jag inte riktigt vart mina tankar har varit, el jo jag vet lite men jag vet att det har påverkat min aptit. Är inte alls hungrig den sista tiden och mat smakar inte gott heller om jag försöker äta nått, i söndags var det första gången jag åt nått på 2 dagar typ.
Jag är glad, men samtidigt är jag lite nere, vet inte rikgt vf ja mår som en jojo, en vän sa till mig om jag göra vissa beslut, så kommer jag säkert ångra dem nu, vilket jag gör! Då stod jag o bara log åt henne men nu kommer reality och sparkar mig i baken.

Jag visste att hon skulle ha rätt men jag ville inte se det, hur klart det än va för vem som helst så ville jag bara inte och skrattade bort det hela, men nu äter jag knappt och stressar i "smyg" för att inte visa andra. Nu är jag i denna situation och måste ta konsekvenserna, fast jag är inte alls beredd! Enda sättet är att gör nått jag aldrig trodde jag skulle göra och  hoppas dte går igenom annars kommer mina chanser att vara rätt FUCKED! Men det kanske e ännu en lesson learned.
Mina tankar e helt LOST just nu, vill jag stanna i USA eller ska jag ta en liten paus och komma tillbaka till verkligenheten (Sverige).

Detta var SÅÅÅÅÅÅ mkt jobbigare än vad det kan framstå:P



Bilder från dagen

Lilla jag






MIn goda bakelse:)



haha en helt random kondom på gatan o den är USED usch! lol


RSS 2.0