helt useless

Så jävla uttråkad och kan inte somna!!!!!!!!!!!!!!!


Yours HBIC


Kommentarer
Postat av: MS | › Michael Jackson ♥

SV: jag hade det jätte bra :)idag ska jag ta det lugnt, ska snart ut och träffa en granne till mig. sen ska jag på träning ikväll :) du då?

2009-08-24 @ 13:48:56
URL: http://msundin.blogg.se/
Postat av: Anonym

vart kmr du ifrån??:) ...jodå dt gick bara bra idag i skolan.

många kollade på mig men vågade aldrig komma fram o sanckade.jag hade liksom vanliga kläder på mig..men alla hade converse o så..jag hade högklackad skor så klart...så jag vt inte om de tyckte dt var lite "konstig" eller så tyckte de att jag inte såg inteessant ut:p haha..men skitsamma.. vad ska man begära för första dag liksom..hah..~¨aa london e kul..va där med mama en gång i höstas för två årsen lr ett år sen, minns inte riktigt..var där typ 3dagar..shoppat o åt o hade dt ganska roligt faktiskt:D hehe..naww.tack:) jag hoppas dt :)

jag vt inte hur dt gick dt till, men vi gick dit som kassören pekade..haha...vi märkte när filmen började..men vi var osäker du vt..vi bara hmm e dt ftf reklam lr...

men dt var tydligen inte, dt var en svensk komedi också:p hahaa.. dt var många som kollade, df reste vi inte upp o gick..pinsamt ju och ville inte störa dem liksom..så kollade vi de3n ist:p hahaha...men tur att filmen var bra..annars hade vi nog gråtit:poj..dt blev en lång kommentar:p psssss

2009-08-24 @ 13:55:52
URL: http://amychen.blogg.se/
Postat av: mira

heeh ooh niice.. hahaha neyneys rätta jag kmr fram på helgerna eller :P njaa själv ska man inte hitta på så mkt, börjar skolan nästa vecka so i'm chillin' innan helvetet börjar !

2009-08-24 @ 14:41:03
URL: http://pashtetas.blogg.se/
Postat av: Johanna * <3

Tack, har lite svårt att bestämma mig vilken stil jag ska ha på hedern och bloggen bara, ändrar mig typ hela tiden! Men gillar din design, stilren och enkel typ :)

2009-08-24 @ 14:48:59
URL: http://johannasvallander.blogg.se/
Postat av: Sanna

haha ja det gjorde dom =)Okej måste varit härligt då ju.

Ja jag förstår det inte. Och själv grejen att dölja nippels med lite färg, vad spelar det för roll när hon redan visar hela muttan ? heheIdag kom mannen hem så ska snart iväg och handla kycklig till middagen idag. Själv då?

2009-08-24 @ 15:14:28
URL: http://trell.webblogg.se/
Postat av: matilda

tjaa :D hur rä det med dig?:D

2009-08-24 @ 15:17:35
URL: http://matildaabergs.blogg.se/
Postat av: Anonym

fin blogg du har

2009-08-24 @ 20:31:25
URL: http://mrlovelaidies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0