Alla har fördomar!

Jag och min vän E snackar ibland om att man har fördomar och hur man ser på folk. Helt seriöst, visst har vi fördomar, men det har så många andra männsikor oxå. Folk som går runt och säger att dem inte har det måste ljuga tror jag. jag kan erkäna, jag har en del fördomar och åsikter om en del saker samt människor.
 Visst är jag en bra männsika som många andra här ute i världen:) Ville bara få det sagt att dem som påstar sig inte ha fördomar, ljuger för sig själva!  


Yours HBIC
Vilken dag...

Sitter på soffan och är sjukt trött nu! Chocolate i ena handen och mobilen i andra, e så trött att jag orkar inte ens konsentrera mig på vad min kompis säger så jag var tvungen att lägga på haha:P Kanske lite otrevligt men jag har ingen ORK och han pratar fööööööööör mkt!:P

Hade en skön dag ute på stan med mina kompisar. S letade efter parfymer vilket vi hittade i Macy's. Hon köpte en Burberry och en från Elizabeth Areden, btw så har Elizabeth Arden en skit bra handlotion:) Man kan tvätta händerna flera gånger under dagens gång men dem är forfarande återfuktade:) 
Efter det gick vi till ett Steak House och åt mat och drack drinkar, jag drack endast ett glas vitt och nån lime drink som va riktigt god:) När vi var klara där gick vi till ett annat ställe och åt Cheesecake:) Har ätit så mkt idag, and thats the way we like it!:)
Vi sprang in i Bartels en snabbis för att  S skulle köpa nå nässpray och när vi stod där kom en kvinna fram till mig och sa att hon tycker jag var väldigt vacker och har jätte fin hy:) hihi snacka om att jag blev glad:)

Nu ska jag sova ZzZzZzZzZzZZzzzzzZZZZZ

yours HBICvarmt och fint

kom precis in och det är så varmt och skönt ute:) Solen verkligen steker en:D Nu ska jag springa ut igen, ska käka luch med min vän S, hmm undra va man ska äta:S Vi kommer  på nått. 
Fan måste hitta nått och ha på mig till lördagen, ska på bröllop och jag måste *BAM* shine! Ibland e livet svårt:P

Yours HBIC
Gatu "konst" hehe

Äckligt mätt....

Vakna nyss och min mage är så svullen från går dagens frossande! Känns som jag typ gick upp 100 kg efter all godis och chocolate:P
Men det stoppar inte mig, fortsätter att frossa nu när jag har vaknat:S
Idag är en lat dag, har inte ett skit att göra, inge jobb el nada!:P Ska trycka i mig fruksot nu:)
 


Yours HBIC


Vibrerande Mascara

haha när man tror sig ha sett det mesta så lyckas dem förvåna en igen, denna gång med den nya vibrerande masaran fran Maybelline:P Yours HBIC


I'm so happy

Nu e jag så glad!!!!!!!!!!!!!!! Min hamsterklitta har kommit tibax från sverige och är på amerikansk mark, where she BELONGS!:)

I’m so happy:)


Så gott, va allt för längesen jag åt all denna skräp:PUsed to be the shit!

Så det finns ett fik här som jag verkligen gillar och jag älskar deras Chailatte! Den ger min mage alltid en käsla av satisfaction bortom denna värld!

Tänk er en orgasm som stimulerar kroppen, YES! Den känslan får min mage av denna Chai:)  En dag får vi veta att vår favorit kille som jobbar där har fått sparken och dem andra som vi gillade har slutat, var vi tvugna att sluta gå dit. It was a sad day indeed:(  Nu måste jag hitta ett nytt ställe:S And let the hunt begin:)

Yours HBICMuppa, skrika sen sova!

Sitter är och muppar framför tv:n med E på ena sidan och hennes kille på andra sidan. Vart ska ja börja om ikväll nånstan:S Det börjde som en vanlig kväll hemma framför tv:n som fort ändrades till skrik och bråk här hemma. Men det tänker jag inet gå in på men shit went down och vi får se vad som händer nu!

Imorgon e det tibax till jobbet, usch:S Jag ser fram emot att jobba, men jobbet i sig är så tråkigt ibland och man har waaaaaaaaaaaay to much free time. Då tänker man wii jag kan prata i telefon el häcka på sin data, NEEEEJ, så e dte inte. Eftersom jag aldrig får lämna hans office så sitter jag och muppar typ:P Men det är ett bra jobb, hur månag kan säga det har jobbat med en federal domare lixom som är känd i hela landet:)

Nu ska jag sova

Yours HBIC


HIHI leker lite gangsta vettu:P ( Don't get it wrong, their is nothing hood about me!):P 
taking care of S#hit

Det blev frukost på Mocdonlads och efter det var jag tvungen att gå till min gamla skola för att få ett dokument skickat till min nya skola. UFF!!!! En massa jävla pappers arbete har det vart den sista tiden:S Inte nog med att jag gick, inte för att det e så långt ifrån mig, men det är en sjukt jobbig uppförsbacke, SOL+25 garder varme ingen vind = en väldigt svettig hamster var jag när jag kom upp för backen.

Fast det var värt mödan att gå upp den backen, blev stoppad av en person igen som frågade om jag jobbar som modell, dem tyckte jag såg exotisk ut:) Jag log nog så pass att man såg ALLA mina tänder, inte så attraktivt men jag var glad så WHO CARES LIXOM:D

Min Frukost
Ipoden and I'm on the go:)Här är backen, den ser inte så jobbig ut men om ni visste LORD! Jag har knappt kommit halv vägs upp här:S
Yours HBIC

No more pain

Tusen år senare, men nu har jag äntligen beställt mina nya linser:) Optikern skulle ringa mig senast onsdag och då kan jag plocka upp dem:) Jag tror inte ni fattar hur mkt jag längtar till den dagen!!!!!!!! Då kan jag gå runt som alla andra "normala" människor utan att behöva kisa och gud vet vad för att jag ska se något!:P

Sitter och lyssnar på Miss Mary J Blige, va ett tag sen jag satt och lyssnade på hela hennes skiva. Hon är en väldigt grym sångerska i must say:) Det här låter dumt, men kl är bara 10 på morgonen och jag e sugen på vin, I KNOW! inte normalt va:P el, kanske lite normalt:) hihi

Yours HBIC
Plastic fantastic, would u?

Jag och mina vänner brukar prata om plastik operationer, när man har nått en viss ålder och känner att gravity börjar få det fasta att hänga så kanske plastic fantastic is the way to go azzå. Jag bryr inte mig inte och jag dömer inte folk som gillar sånt el gör det, men personligen skulle jag inte kunna göra nått större ingripp.

Jag menar, när jag bodde i sthlm innan jag flyttade till usa blev jag portad från 3 olika klinker för att jag gav dem helvete när dem skulle försöka ta blodprov från mig:S
Så det gjorde saker lite svårt i min vardag när jag va tvungen och gå till doktorn el "vårdcentralen". Nog om det hihi:P

Skulle kanske våga mig på nått alternativt men inget som har med att skära el trycka in nålar i mig:) Flawless flawless fierce är nått vi alla eftersträvar och tyvärr så e INGEN det. Alla har brister, vissa vet bara hur man ska dölja dem bättre el så har dem en massa pengar och ingen rädsla för nålar el operationer and get their shit done:P

Sulle ni kunna tänka er göra nå Plastic fantastic ingrepp i framtiden el nu? 

Yours HBIChelt useless

Så jävla uttråkad och kan inte somna!!!!!!!!!!!!!!!


Yours HBIC


Gott va det minsann


Det satt så fint:)

Hungrig

Är uttråkad! Något jag e duktig på när jag e uttråkad är att äta:)
försöker få tag på min vän som ska gifta sig nästa vecka!!!!!!Natti natt

Time to sleep now:) Hade en bra Saturday minsann... 

Yours HBIC
Neyney says godmorning Sverige

Har precis vaknat och e sjukt seeeeeeeeeeeg, måste trycka i mig frukost och låtsas att jag har nått viktigt att göra för att inte känna mig helt useless idag:P
 Dessutom måste jag träffa en person jag inte orkar seeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!Här sitter E vid sin jävla mac, med andra ord, hennes partner in crime:P
Min frukost idag:) Mitt ett glas vatten som vanligt:D
Yours HBIC

Förvrängd skönhets ideal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ vilka idioter tycker att detta är fint?!??! Jag menar inte att förolämpa någon nu och alla har rätt till sin åsikt, men What da hell!!!!!

Dem som väljer att se ut så här borde det finnas en lag för som stoppar dem! Om jag kunde skulle jag knyta fast dem i nån Mcdonalds och trycka i dem mat så att de ser någolunda mänskliga ut!
Såklart finns det säkert dem som kanske läser detta och säger, men vadå han  e säker bara avundsjuk. För er som tror jag är det let me tell u, bitches I'm not!

Yours HBIC


                                                         


Nytt jobb nya pengar

Idag började jag på mitt nya jobb:) Första gången på länge jag sätter mitt larm, och det va inte en skön känsla att vaknna till:S Larmet gick igång vid 9 och ni vet what I had to do, inbilla mig att jag va kry och redo för dagen, men egentligen ville jag ligga kvar under täcket och rulla som en flitig hamster:)

 Men jag e glad att jag fick jobbet, det e ett rikgt soft jobb men tråkigt samtidgt. Jobbar som assistent till en federal domare som är sjukt uppsatt, så man får höra rätt intressanta samtal samt sitta med på möten man kanske inte egentligen ska få höra:)

Nu ska jag äta, har inte ätit ett skit på hela dagen. Dessutom om det blir utgång ikväll så stiger inte alkoholen så fort upp till lilla huvet så att man slutar upp som en trasig docka:P 

Yours HBICThey call me Neyney Campbell

Jag brukar då kalla mig sj för Naomi Campbells lilla syster för skojs skull bland mina vänner och då kom min kompis på det fina namnet Neyney Campbell åt mig:)  Så nu anser jag mig sj vara en del av the Campbell family:)

Enda skillnaden är att hon har en tendens och är känd för att kasta sin mobil telefon på folk, medan jag föredrar att prata med folk:P hihi.. En till anledning till att jag blir kallad hennes syster e för att jag sj har långa ben och i ett par höga klackar ser dem fierce ut, jag menar jag har fått höra jag har väldigt fina ben av tjejer när jag har klätt ut mig så jag klagar inte alls;)

Yours HBIC

The queen in action

 Only Christian Louboution

Love Love love these shoes:) Det finns många "fina" märken där ute som folk känner till och önskar sig kunna köpa dem, men Christian Louboution är ett märke som vet hur man producerar fina skor i hög klass:)

Flawless Flawless Flawless, är dem enda 3 orden jag har i mitt ordförråd som beskriver detta märke:)

yours HBIC
Raka vägen från Sverige

Kom mitt efterlängtade brev som min kära mor skickade till mig:) Nu kan jag gå till optikern och skaffa nya linser:) Mina linser som jag använder nu har blivit gamla och jag måste slänga dem, men har inte gjort det för att det är mina sista. Mina linser som jag använder nu har blivit så gamla att de svider och jag blinkar konstant för att dämpa smärtan, va man inte gör för att vara fin ibalnd:P
 
Kan vara att jag borde ha slängt dem för ca 3 månader sen oxå.  Man tror jag borde veta bättre eftersom jag har haft ögon infektion 3 gånger på grund av mina jävla linser:S

Thank u mom:)

Yours HBICNär jag är

Uttråkad så hittar jag nästan på vad som helst för att fördriva min tid:) Medan jag sitter på soffan och jäser som en sexig rund bulle kom jag på den "smarta" iden att raka bort hår från mina ben. Då tänker man ok, man tar bort allt hår NO NO NO inte moi, jag rakade bara upp till mitten av mitt lår.

va brukar ni göra när ni e uttråkade?


OBS OBS OBS varning för opassande bild!:P hihiNu är jag irriterad!!!!!!!

Så vi bestämde att lösa skiten men det går ju inte framåt och ord är tyvärr inte lika bra som handlingar, nämt dte flera gånger och haft tålamod men nu har det gått för långt, det känns som du inte respekterar det jag säger och viftar bort det som om det vore luft!!!!!!!!!!!!!!!

mmm Donut mmm *dreglar*

Den sista tiden har jag haft nå sjukt begär för donut och latte, vette fan vart det kommer ifrån men ett sug e ett sug så självklart har min frukost dem senate dagarna bestått av latte och donut:)  I know, inte det nyttigaste precis men vet ni vad, I DON'T CARE!
Skulle aldrig i hela mitt liv
vilja vara en utav dem där extrema människorna som ska räkna alla kalorier dem äter och begränsa mitt ätande. Jag älskar mat, u hear me, I LOVE U FOOOOOOOOOOD:) Och maten älskar mig;) hihi:P
Om bara Sverige hade lika gooda donuts:) Detta påminner mig om min vän Ajie, när vi först kom till usa och åt DEM MEST UNDERBARA DONUTS NÅNSIN:) Till denna dag prata vi om dem och det har gått över 2 år hihi:P

Yours HBIC

Americas best dance Crew season 4 :)

Är just nu en utav mina favorit program och programet går ut på, ja ni fattar nog efter titeln, men ibland finns det tafatta människor där ute och jag kan vara en utav dem, jag ska inte ljuga. Ibland e jag lite av en airhead:P
Programet går ut på ATT DANSA, inte svårare än så!:)

Min favorit grupp heter inget annat än Vouge Evolution:) These ladies now how to dance!!!!!!!!!!:) Hoppas verkligen dem vinner:) Den nya säsongen har bara gått i 2 veckor och här e deras dans rutiner dem har gjort so far:) Be ready readers and please don't hate:P


Ni måste bara kolla, dem e för grymma:) This is how u do under ground Vouge:)

Dansen börjar efter 1 min och 19 sec!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I detta klipp så har alla dansare fått en uppgift av självaste Beyonce Knowles att dansa till en utan hennes låtar som hon sj har valt åt dem:) Dansen börjar efter 50 sec:)

Yours HBIC

walk of shame....

Eller det var inte rikgt walk of shame eftersom jag fick skjust hem av honom men ni fattar:P Sitter här och gäspar nu och e redo att sova because sömn e dte sista jag fick i natt, men en rikgt bra cardio workout blev det minsan:) Skulle ljuga om jag sa nått annat:P Nä nu ska jag ta o sova lite så jag inte vandrara runt som en zoombie idag.

Yours HBIC

Sexig mat och vin

Ostron är något jag alltid sagt är äckligt, men har dock aldrig provat det förens för några veckor sen och jag måste säga det var väldigt gott och uppfriskande. Det var som en kall rush genom kroppen and I likd it!:) Dem säger du trots allt att ostron är en aphrodisiac:P

Nån vecka senare rekomenderade min kompis mig om en restaurang som har ostron och under Happy Hour kostar dem endast 50 cent each, vilket e ett väldigt bra pris. Men till min besviklse så va dem inte så goda denna god! Men jag satt där, drack mitt vin och snackade skit dagen lång:) Så jag kan inte klaga, härligt sällskap, mat, bakelse och det viktigaste VIN hehe:)

Yours HDen var så SJUKT goooooooooooooooooooood!:)Cool vägg, men samt ÄCKLIG....

Jag var ute och vandrade en dag och hitta denna vägg.

Den e fylld med tuggummi
och tydligen är det en attraktion för massa turister, hur kunde inte jag känna till denna vägg?!?!!? Har ändå bott här nu i över 2 år *kliar på huvet*!
Fast det var rätt häftigt, but I made sure jag höll min distans från väggen, vill ju inte råka nudda nått usch!:P Såg hur vissa människor tryckte upp sig mot väggen och fotade sig. Inte jag NEJ, minst nån meter från väggen och fick min bild:)
yours HBIC

Den dog, den sov, den led.....

Jo min blogg dog där ett tag! Det började med att jag nästan aldrig va hemma och sen så antar jag att latheten tog över helt o hållet. Men det ska inte ske igen!

Här är allt bra, massa saker som händer i livet men har börjat ta tag i en del saker så det känns skönt men det e långt från klart. Det här blir min månad som avgör om allt går som det ska och jag kan stanna i usa eller om jag måste åka hem till sverige igen. En del av mig vill ju åka hem för att det e ju bekvämt och man vet hur saker ligger till, men så enkelt kan man ju inte ha det i livet. Jag lämnade sverige för en viss anledning och nu om jag åker hem igen så kommer jag sitta med samma problem. Dessutom har sverige inet varit mitt hem på ca 2 år och 3 månader, skulle vara konstigt, men ibland e det läskigt hur fort man faller in i sina gamla rutiner igen.

Det var ju inte så att jag lämnade Sverige för att jag inte ville ta itu med vissa saker, men bara för att göra det enklare och leva ett liv som passar mig bättre. Ibland måste man vara egoistisk och tänka på sig! Folk kanske inte vill säga det rakt ut men om man inte är egoistisk ibland och tar hand om sig sj först och mår bra, så kan man inte vara där för andra.

Men det spelar ingen roll ibalnd hur långt bort man FLYR, vissa saker kommer man aldrig komma undan tyvärr hur mkt man än vill.

Yous HBIC

GALEN...........

Galet beskriver min utekväll i fredas, det va champagne, tårta, folk ville fota sig med oss, har fortfarande inte fatta vf främande männskor vill fotta sig med oss men jag klagar inte:P

Dansade loss, lärde känna skoj folk:) Som vanligt efter någar glass champagne stod jag på borden och dansade, måste nog sluta med dte snart hihi:) Förra veckan stod jag på baren och dansde :P

När stället stängde vid 2 tiden drog vi till China town för att käka mat, maten va inte så good men jag hade skoj med sällskapet:)

Nu ska jag duscha och fixa mig lite för round nr 2 Saturday:)

Smoooches yours HBIC

Back to Black ......

Fick ryck idag, för ca 2 timmars sen sprang jag  till butiken för att köpa svart hårfårg:P
Har haft brunt hår i 1 år och 6 månader och saknar mitt svarta hår:(

Men nu e det avklarat, back to black:) hahaha jag vet att min syster kommer bli glad nu, hon hatade mitt bruna hår:P E du nöjd nu lilla syster:P 
Fast mitt hårbotten brände och sved som fan, men vill man vara fin så får man lida pin:) hehe det dumma e nu att jag står framför spegeln hela tiden och stirrar på mig sj, som om jag vore en främling:P but i still love it, not like, love:)

Lite bilder medan jag hade hårfärg i håret:)Jag vet inte om ni kommer ihåg denna låt, lagom gammal men jag gillar den, Mya som sjunger:)RSS 2.0