Den dog, den sov, den led.....

Jo min blogg dog där ett tag! Det började med att jag nästan aldrig va hemma och sen så antar jag att latheten tog över helt o hållet. Men det ska inte ske igen!

Här är allt bra, massa saker som händer i livet men har börjat ta tag i en del saker så det känns skönt men det e långt från klart. Det här blir min månad som avgör om allt går som det ska och jag kan stanna i usa eller om jag måste åka hem till sverige igen. En del av mig vill ju åka hem för att det e ju bekvämt och man vet hur saker ligger till, men så enkelt kan man ju inte ha det i livet. Jag lämnade sverige för en viss anledning och nu om jag åker hem igen så kommer jag sitta med samma problem. Dessutom har sverige inet varit mitt hem på ca 2 år och 3 månader, skulle vara konstigt, men ibland e det läskigt hur fort man faller in i sina gamla rutiner igen.

Det var ju inte så att jag lämnade Sverige för att jag inte ville ta itu med vissa saker, men bara för att göra det enklare och leva ett liv som passar mig bättre. Ibland måste man vara egoistisk och tänka på sig! Folk kanske inte vill säga det rakt ut men om man inte är egoistisk ibland och tar hand om sig sj först och mår bra, så kan man inte vara där för andra.

Men det spelar ingen roll ibalnd hur långt bort man FLYR, vissa saker kommer man aldrig komma undan tyvärr hur mkt man än vill.

Yous HBIC

Kommentarer
Postat av: agnesa

SV; hahaha det är lugnt :)

haha japp. jodå, själv? ;D

kram <3

2009-08-16 @ 00:18:16
URL: http://agnesagashi.blogg.se/
Postat av: Malin-Hockeyfruga

så du lever, wooolaaa!! ;D

hihihi visst är den söt..hahha nä ingen som dör hahahhah där hade du tur hihi!så är de..har inte vart aktiv heller kan ja säga hehe shit happens :Pmen allt är fint..fullt upp med vänner o familj :) Trivs bra faktiskt hehe och visst lever ja de fab lifestyle ännu..dock verkar svärmor fixat ett jobb till mig..en pik tro? hahahha :Dhelgen har vart lugn..öl o mys..med vänner o familjen.. nu sittre sambon å spelar xbox o ja nätshoppar :S hihiihiså detta är domemånaden alltså.. läskigt.. va är de som gör om du får stanna eller inte? klart man ska ta sig själv i första hand..inte alltid lätt men en måste ibland! No shame in that!

2009-08-16 @ 00:32:13
URL: http://mysunshinestory.blogg.se/
Postat av: JOSEFINE

godnatt :D

2009-08-16 @ 00:34:49
URL: http://josefiner.blogg.se/
Postat av: caroline

helt okej faktiskt :) självdå?

2009-08-16 @ 01:48:36
URL: http://car0lineolsson.blogg.se/
Postat av: simone

Hallå snygging, jag kom hem iallafall, haha.. så det gick bra ;) Vad har du pysslat med ikväll? Puss

2009-08-16 @ 03:03:51
URL: http://fattybom.blogg.se/
Postat av: Sidney The Singer

Va skönt att du är tillbaka!! Men livet... det är som det är altså, man kan inte hjälpa det =/Men du, jag hoppas verkligen det löser sig för dig. Saker och ting är alltid tuffa i början men om man hang in there så har det tendensen att lösa sig! Å som du sa, man kan verkligen inte fly från sina problem, they get u soon or later!KRAM

2009-08-16 @ 11:12:00
URL: http://sidneey.blogg.se/
Postat av: Shopper extra

skönt att du är tillbaka:p

2009-08-16 @ 17:45:00
URL: http://shoppersextra.blogspot.com/
Postat av: Thess

Tja killen :) Du har så rätt, det gäller i allt här i livet. Man måste se till att må bra själv, kroppsligt och själsligt innan man kan finnas där för andra, precis som du säger ;)Hoppas allt löser sig till det bättre för dig.Svar: vår gäst var samma som var här för 2 helger sen, en kompis till T som var nere i Afghanistan med han. Jättretrevligt, han är så artig och trevlig pojke ;)

Kram kram

2009-08-17 @ 15:02:25
URL: http://mistythess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0